Een verlichting installatie van vroeger bestond uit een midden lichtaansluitpunt in een ruimte met daarop een plafondlamp of een hanglamp. Vandaag de dag is dat heel anders. Verlichting is naast de basis van het geven van licht in een ruimte nu tevens de sfeermaker van de ruimte. Waar vroeger van een type lamp maar één kleur te krijgen was is er deze dagen een heel breed scala van verschillende kleuren in de handel.

Dit heeft als positieve effect dat elke ruimte zo optimaal mogelijk een sfeer teweeg kan brengen die een  uitwerking geeft op het gestel van ons mensen.  Of dit nu thuis in de woonkamer is of in een winkel, de juiste afstelling van de verlichtingskleur laat de hersenen ons een gevoel geven. In winkels kan dit zijn om de productenverkoop te stimuleren, in een woning kan dit zijn om prettige sfeer te laten ontstaan.

Het nadeel daarentegen is vaak dat door de vele mogelijkheden u door het bomen het bos niet meer ziet. Wat past nou waar. De Best Elektrotechniek is daarin dan uw partner om dat stuk voor u in te vullen.

Daarnaast is tegenwoordig ook nog het woord energiezuinig een bijpassend hoofdstuk geworden. Want hoe maak je een verlichting sfeer naar een bepaald gevoel en met zo min mogelijk energieverspilling. Energiezuinig is vandaag de dag een hot item in de verlichtingstechniek en continue in beweging. De Best Elektrotechniek zoekt en onderzoekt de verschillende producten die naar ons inzicht dat stukje meerwaarde kunnen leveren.