Waar en hoe maakt niet uit, er wordt in elk gebouw woning ingebroken. Een inbraak komt altijd onverwacht, het zorgt niet alleen voor financiële schade, maar vaak ook voor psychische problemen. Het veilige gevoel dat u altijd heeft gehad, is dan in één klap verdwenen.

Ook een alarmsysteem verhindert niet dat ze bij u binnenkomen, 100% garantie heeft u nooit. Op het moment dat het gebouw betreden wordt, gaat onmiddellijk het alarm in werking d.w.z. Licht en geluid maken het inbreken te opvallend. Deze beseffen dat de kans zeer groot is dat zij geconfronteerd worden met de bewoners/ buren of de bij doormelding een beveiliging instantie/ politie.

De Best Elektrotechniek is uw partner op het gebied van beveiliging. Vaak gaan wij nog verder en bespreken met de kant of de kans op een inbraak nog kleiner gemaakt kan worden. Want door rondom het gebouw beveiligingsverlichting te plaatsen en/of zelfs een camera beveiligingsinstallatie met opname apparatuur wordt de inbraakpoging niet eens aantrekkelijk meer.